Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Image Alt

Loekie.nu

Dagelijkse bezigheden bij Loekie.nu

Wat doe jij nou zo’n hele dag?

Wat doe jij nou zo’n hele dag? Die vraag krijg ik regelmatig. En eerlijk gezegd vraag ik het mezelf ook bijna dagelijks af. Ik ga 3 dagen per week opgewekt naar mijn werk. Heb er ook altijd zin in. Voordat ik in de auto zit heb ik al tig karweitjes achter de kiezen. Het laatste klusje wat ik doe voordat ik in mijn goeie goed de auto in stap, is de paarden eten geven en de mest opruimen. Dat doe ik dus op hoge hakken in een jurk of anderszins kantoorachtige outfit. Dan vraag je je misschien af of ik daar niet vies van word? Waarschijnlijk wel maar je ziet het niet. Ik werk namelijk voor me uit. Dat gaat als volgt: Ik neem een brede zachte bezem en daarmee veeg ik de rommel (poep dus) voor me uit in een speciaal door mij ontworpen gat. Ik heb dus een gat laten maken in de stalmuren en dat gat komt uit op een mesthoop. Een meesterlijke zet al zeg ik het zelf. Ik blijf zo redelijk netjes, ik moet alleen vaak stro of hooi van schoenen of kleding afplukken. Of uit mijn haar als ik te wild doe.

En dan weer netjes in de auto. Hondje naast me en zo snel mogelijk naar mijn werk. Heb je een schurfthekel aan mensen die je inhalen lees dan niet verder…. Ik ben zo’n asshole. Zie er lief en beschaafd uit maar verander in de auto in de chauffeur van een monstertruck op een lokale fancy fair.

Zo kom ik na 20 minuten aan op mijn werk. Staat er iemand op “mijn” plek heb ik lichtelijk de pest in. Maar de meeste collega’s zijn heel slim en willen een leuke dag dus laten ze dat uit hun hoofd. Want ik kan met een vriendelijk gezicht vrij onvriendelijk uit de hoek komen. Moet ik eigenlijk niet doen, ik weet het, not nice!!

Mijn hondje rent altijd voor me uit en begroet iedereen heel vrolijk, ik kom er achteraan, begroet iedereen met een vrolijk goedemorgen en ga zitten. Dan eerst praten over koetjes en kalfjes, koffiedrinken en tussen het praten en de koffie door doe ik mijn werk. Ik chargeer een beetje en er zijn heus ook dagen dat ik heel veel gedaan krijg en ik lekker flink wat kan wegstrepen in mijn to do boek.  Het echte denkwerk qua strategie, doelstelling en andere belangrijke zaken doe ik tenslotte allemaal op maandagochtend als ik naar mijn zwager c.q. mentor ga. Dan zitten we een paar uur hard te broeden op allerlei ideeën waar ik de rest van de week mee aan de gang kan.

En zo vliegt de tijd en rij ik in een sukkeldrafje naar huis. Want de energie is dan echt op, wat het voor de weggebruikers die ik ‘s morgens irritant opjaag ook veel aangenamer maakt.

 

Heb je is een keer niks te doen op een dag? Bekijk dan hier ons ruim aanbod voor verschillende workshops!

Leave a Reply