Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Image Alt

Loekie.nu

Snoopy blijft ongewenst puppyloos.

En dat heb ik helemaal alleen besloten. Zonder ruggenspraak met haar andere baasje.
Dat viel nog helegaar niet mee. De afspraak met de dierenarts was een makkie en het brengen ook. Dat deed het oppasbaasje. So far so good. Op de avond na de operatie was Snoopy niet thuis, ik had haar bij het oppasbaasje gelaten want ze was zo groggy als een garnaal.

Ze werd ’s avonds thuis niet gemist. Dat vond ik al opmerkelijk, maar de 3 kids waren weg en manlief lag uitgeteld op de bank en dacht waarschijnlijk niet aan onze Snoopy.

Ik had op de zaak verteld dat Snoopy gesteriliseerd werd maar dat ik Jeroen daar niets van had verteld. Hij wilde namelijk graag een nestje van haar. Dat begrijp ik heel goed, dat is ook super lief en schattig. Ze worden echter ook groter en hebben veel aandacht nodig en het is geen rocketscience om te begrijpen dat niet hij maar ik de poep en plas overal vandaan kan halen. Daar komt bij dat ik bekend sta als de Vrouw Die Haar Puppy’s Niet Zindelijk Krijgt. En dan zou ik er in ene misschien wel 5 ofzo zindelijk moeten zien te krijgen. Yeah sure. Not in this lifetime!!

De hele afdeling wist dus van het geheime plan en verkneukelde zich al om het idee dat Jeroen van niets wist. Na 2 avonden vroeg die oudere jongen die bij ons logeert en soms mee eet maar verder niets doet, waar Snoopy toch was. Ja, roept Jeroen, waar is Snoopy? Goh, dat heb je snel opgemerkt. Ze is al 3 dagen bij mijn zus en zwager (het oppasbaasje) want ze is gesteriliseerd.

Het was al gebeurd dus er kon niet veel meer aan gedaan worden. Of eigenlijk helemaal niks meer…

De volgende dag komt Jeroen op de zaak en zegt quasi verontwaardigd dat hij thuis niets te vertellen heeft want ik doe toch wat ik wil. En dat hij blij is dat hij op de zaak is want daar luisteren ze wel naar hem. Maar het is helemaal niet dat ik niet naar hem luister, ik luister juist als de beste. Het is alleen dat ik nog beter naar mezelf luister!

Leave a Reply