Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Image Alt

Loekie.nu

moederdag Loekie.nu

Moederdag, ik doe iets fout, dat is zeker…..

Het is toch wat als je ieder jaar tegen je pubers moet zeggen dat het bijna moederdag is en dat je het toch wel heel erg op prijs zou stellen dat ze een cadeautje voor je hebben. Niet dat ik hebberig ben maar ik vind het bij de opvoeding horen om je vader en je moeder iets kleins te geven 1 keer per jaar.

Is dat raar?
Misschien komt het omdat ik 2 jongens heb en zijn meisjes daar wat attenter in. Mijn dochter van 13 is er al weken van tevoren mee bezig. De boys hebben meer geld maar zijn rond moederdag altijd blut waardoor ik ook nog eens mijn eigen cadeau moet voor financieren.

Ik doe iets fout, dat is zeker.

Mijn moeder leeft allang niet meer en mijn schoonmoeder hemelt ook al heel wat jaren. Ik wist vroeger ook nooit zo goed wat ik mijn moeder moest geven. Verder dan een geurtje, plant of bloemen kwam ik ook niet. Gelukkig valt het altijd in mei dus iets voor de tuin was ook altijd nog een optie.

Als mijn moeder er nu nog was zou ik het wel weten…. ik zit de hele dag midden in de workshops en tussen die 300 ideeën zit altijd wel iets leuks waar je beiden plezier aan beleeft. Samen iets leren of ergens beter in worden of gewoon lekker voor je uit wat zitten te fröbelen kan een heerlijk ontspannen uitje zijn. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat ze leuk zou hebben gevonden. Ze was al op leeftijd en niet zo goed ter been. Boomklimmen zou het dan niet worden. Ik denk eerder dat ze het leuk had gevonden om iets lekkers te gaan maken. Een taart of zo, of lekkere tapas maken.

Ben benieuwd wat ik krijg van mijn kids, ook al is het iets kleins, op het moment dat ze me iets geven smelt ik toch voor ze……. ach ja, het blijven toch je kinderen hè, zou ma Flodder zeggen.