Time to shop! Find your favorite product, check the latest collection & don’t miss out the best discounts with Onea!

Image Alt

Loekie.nu

Yoga vakantie Loekie.nu

Mijn ideale Yoga vakantie!

Na een aantal heerlijke vakanties met mijn partner ben ik op zoek naar meer…. Een bestemming waar ik mij kan ontspannen, maar waar ik ook met mijn passie bezig kan zijn. Yoga houdt mij in balans, kom ik dichter tot mezelf en word ik heel ontspannen van. Dit is heel belangrijk voor mij. Zeker in het drukke leven van nu, waar veel van je verwacht wordt. Ik ben opzoek gegaan naar mogelijkheden die de persoonlijke aanvulling op mijn vakantie kan leveren. Ik heb heel wat afgezocht op het internet. Alles hangt af van bestemming, locatie en beschikbaarheid. Tot ik op de site van Loekie.nu kwam. Loekie.nu biedt verschillende buitenlandse workshops aan. Heel divers! Of je passie nu surfen, fotografie, schilderen of Yoga is. Er is voor ieder wat wils. Uiteindelijk heb ik de workshop gevonden die aansloot bij mijn persoonlijke wensen.  Een Yoga vakantie op het strand, begeleidt door een gekwalificeerd Yoga leraar in de omgeving van mijn hotel. Ideaal! Het reserveren van deze workshop ging heel vlot. Vragen werden snel en goed beantwoord. Ik kijk enorm uit naar deze Yoga vakantie. Dit geeft toch een extra “touch” aan mijn reis, omdat ik alles van te voren goed geregeld heb en ik het een heerlijk idee vind, wat mij te wachten staat.

Leave a Reply